NederlandsPools
Find Opleidingen
De specialist in Scholing en Training van uw medewerkers.
Find Opleidingen
                                        


FIND Opleidingen is in 2012 opgericht en vindt zijn oorsprong in decennia lange ervaring met onderwijs en trainingen bij de oprichter Martin Steenbakker.

Wij onderscheiden ons door een actueel aanbod aan opleidingen, cursussen en trainingen, gegeven door ervaren en uitmuntende docenten en trainers. Onze (incompany) opleidingen en trainingen dragen bij aan het verhogen van het rendement van uw organisatie. Onze opleidingen sluiten aan bij de praktijk van uw mensen en/of uw organisatie. Wij ontwikkelen uw medewerkers tot vakbekwame, flexibele en pro-actieve professionals.

Naast diverse trainingen en cursussen is FIND Opleidingen erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Voor meer informatie over de erkenning zie hier.

Conform artikel 1.4.1 lid 3 van de WEB dient over ieder jaar een verslag van werkzaamheden openbaar te worden gemaakt.

Voor het verslag van werkzaamheden 2014 klik hier 

Ook voor Mbo-opleidingen waarvoor FIND Opleidingen zelf geen erkenning heeft, kan een passende oplossing worden aangeboden. Wij werken samen met diverse ROC'S en AOC's in Nederland.

Naar aanleiding van de ingang van de Wet Sociale Veiligheid per 1 augustus 2015 heeft FIND Opleidingen samen met andere partijen in de wereld van het onderwijs het initiatief genomen om diverse instrumenten te ontwikkelen voor alle scholen in PO en VO. Deze instrumenten worden met ingang van het nieuwe schooljaar geintroduceerd en zijn ondergebracht op de site www.deschoolmonitor.nl.  


Actueel
Copyright 2012 Find Opleidingen B.V. - Alle rechten voorbehouden | contact | Algemene voorwaarden